ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

6 locatii pentru evenimente la Hotel Sunny Hill Cluj

Evenimentele pe care vrem sa le marcam si care exprima de cele mai multe ori o parte din personalitatea noastra, au o insemnatate cu atat mai mare. Expresiile “Ne dorim sa iasa totul bine”, “Vrem ca invitatii sa fie multumiti”, “E cel mai important moment pentru noi”, iar exemplele pot continua, sunt expresii pe care le auzim cand ne intalnim cu tine, draga client.

Pentru ca “a iesi bine” este foarte important pentru tine, fie ca e vorba de nunta, aniversare, botez sau corporate event, acesta devine si dezideratul nostru.

De aceea ne straduim sa imbunatatim serviciile noastre, sa oferim locatii cat mai atragatoare, sa aducem in permanenta ceva nou.

Astfel, cele 6 sali de evenimente sunt mereu pregatite pentru a fi aranjate, dichisite si adaptate nevoilor tale, ca si client.

Salonul NOBLESSE este cel mai spatios si poate fi pregatit pentru un eveniment mare ca numar de invitati: 350 de persoane. Este un salon elegant care beneficiaza de o terasa proprie si se preteaza foarte bine pentru nunti sau evenimente corporate cu multi invitati.

Salonul VENETIA are o capacitate de 150 de persoane si este potrivit pentru orice tip de eveniment: nunta, botez, aniversari, microrevelioane, conferinte. Si el se remarca prin eleganta, bun gust, stil.

Salonul FIRENZE se incadreaza perfect pentru evenimente gandite pentru un numar de maxim 110 persoane. Nota lui distincta isi gaseste loc in preferintele clientilor si te asteptam si pe tine sa-i treci pragul fie ca invitat, fie ca si client.

La fel ca si Firenze, salonul OMNIA are o capacitate de maxim 110 persoane. In schimb, este o locatie ce se preteaza excelent pentru conferinte sau alte evenimente corporate, fiind dotata cu video proiector si ecran de proiectie.

Salonul VERANO are o eleganta si un decor deosebit si creeaza o atmosfera calda. Tulpinile de bambus si palntele verzi din spatele peretelui de sticla aduc natura mai aproape de tine. Este foarte potrivit pentru ocazii mai intime, cu numar mai mic de invitati, pana in 70 de persoane.

Sala de evenimente Vila Tusa by Sunny Hill are un farmec aparte. Este, practic, o vila anexa a hotelului nostru si pare desprinsa din poveste. Albul predomina aici atat in exterior cat si in interior si ofera un aer deosebit care te trimite in alta sfera. Aniversarile, botezul si chiar o cina romantica pot fi motive potrivite pentru a alege aceasta locatie. Vila Tusa by Sunny Hill poate gazdui 75 de persoane.

Pentru a vedea fotogrofiile cu aceste sali si pentru mai multe informatii, te invitam sa accesezi acest link: shorturl.at/xBMT0

In alegerea uneia din cele sase locatii pe care le avem la dispozitie te sprijinim cu sfaturi, idei, cu orice ai avea nevoie pentru ca dorinta de “a iesi bine” sa fie indeplinita.

Pentru relatii suplimentare, nu ezita sa ne contactezi la telefon 0264 480 328 sau e-mail: marketing@hotelsunnyhill.ro