ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

CONFERINTE

Hotel Sunny Hill – Cluj-Napoca

Suntem pregatiti pentru orice tip de eveniment, fie ca e corporate, eveniment monden sau intalnire privata. Va oferim spre folosinta mai multe sali de conferinta, toate dotate cu tehnologia necesara pentru ca evenimentul tau sa se desfasoare asa cum ti l-ai imaginat. Salile dispun de un proiector si ecran de proiectie, flipchart pentru a-ti prezenta ideile si consumabilele necesare si adaptate oricarui tip de eveniment.

Bineinteles, salile sunt dotate cu internet wireless dar si aer conditionat, toate pentru a-ti asigura confortul perfect. Tu doar trebuie sa te bucuri de eveniment.

OMNIA

SALA DE CONFERINTE

Sala de conferinţe Omnia cu o capacitate maxima de 120 persoane este ideala pentru seminarii, training-uri, workshop-uri, lansari de produse si alte servicii. Coffee break-urile se pot aranja atat in sala de conferinte, pe terasa sau in spatiul special amenajat in afara salii.

SOLICITA OFERTA
IMG_4637

ACUARIO

SALA DE CONFERINTE

Sala de conferinţe Acuario este ideala pentru conferinte sau evenimente de pana la 25 persoane. Oferim urmatoarele servicii si echipamente tehnice: proiector, ecran de proiectie, flipchart si consumabile, aer conditionat, acces la internet. La cerere, se pun la dispozitie alte echipamente si facilitati. Coffee break-urile se pot aranja atat in sala de conferinte sau pe terasa.

SOLICITA OFERTA

NOBLESSE

SALA DE CONFERINTE

Cu o suprafata de 470mp si capacitate maxima de 350 locuri, sala de evenimente Noblesse reprezinta locatia ideala pentru organizarea de evenimente business cum ar fi congrese, simpozioane, lansari de produse sau teambuilding-uri.

SOLICITA OFERTA
Va rugam sa ne contactaticompletand formularul de mai jos

SOLICITA OFERTA

Nume:

Telefon:

Email :

Data eveniment :

Mesaj: