ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

SALOANE

Hotel Sunny Hill – Cluj-Napoca

NOBLESSE

SALA DE EVENIMENTE

Stim ca, pentru fiecare, nunta este un eveniment emotionant si un prilej pentru amintiri viitoare. Salonul Noblesse este locul potrivit pentru o nunta eleganta, cu multi invitati. In plus, terasa privata a salonului poate fi folosita pentru oficierea cununiilor in aer liber.
La fel de bine acest salon poate deservi si evenimentelor corporate care presupun multi participanti, asa cum este cazul congreselor, in organizarea carora avem multa experienta.
Suprafata: 475 mp
Capacitate: 350 de persoane

SOLICITA OFERTA

VENETIA

SALA DE EVENIMENTE

Daca ai un eveniment de maxim 150 de persoane, Salonul Venetia este alegerea potrivita. Eleganta si rafinamentul acestui salon se preteaza, fie ca e vorba de nunta, petrecere de Craciun cu colegii, botez sau aniversare.
Salonul dispune si de o terasa unde te poti relaxa sau unde poti conversa cu alti invitati.
Suprafata: 250 mp
Capacitate: 150 de persoane (minim 100 de persoane)

SOLICITA OFERTA

FIRENZE

SALA DE EVENIMENTE

Poate gazdui evenimente de pana la 110 persoane. Este un salon elegant, potrivit pentru evenimente mai intime cum ar fi aniversarile, botezul, o nunta mica, dar nu numai. Salonul Firenze poate fi folosit cu succes si in cazul unui eveniment corporate de mici dimensiuni: seminarii, conferinte, cursuri, microrevelioane.
Suprafata: 200 mp
Capacitate: 110 persoane (minim 60 de persoane)

SOLICITA OFERTA

VERANO

SALA DE EVENIMENTE

Un loc potrivit pentru evenimente mai intime este si Salonul Verano. Evenimentele care se pot organiza aici presupun participarea a maxim 70 de persoane. Acest salon iti ofera o imagine minunata spre gradina verticala moderna, din spatele peretilor de sticla, iar detaliile din interior nu vor trece neobservate. Este ideal pentru botez, evenimente corporate, aniversari, banchete.
Suprafata: 160mp
Capacitate: 70 persoane (minim 30 de persoane)

SOLICITA OFERTA

OMNIA

SALA DE EVENIMENTE

Este o optiune potrivita pentru nunti, botezuri, evenimente private sau conferinte. Capacitatea acestui salon este de maxim 110 persoane. Salonul este dotat cu video proiector si ecran de proiectie.
Suprafata: 200mp
Capacitate: 110 persoane

SOLICITA OFERTA

VILA TUSA

SALA DE EVENIMENTE

Fie ca este vorba despre un eveniment (aniversare, eveniment corporate, nunta, botez, banchet), fie ca este vorba despre un pranz la un pahar de vorba sau de o cina romantica, in interior sau pe terasa restaurantului, personalul nostru iti sta la dispozitie si suntem bucurosi ca te putem rasfata.

Suprafata: 130mp
Capacitate: 75 persoane

SOLICITA OFERTA

TERASA

SALA DE EVENIMENTE

Terasa restaurantului iti ofera momente de relaxare intr-o ambianta extrem de placuta in mijlocul naturii. Terasa poate fi o locatie excelenta pentru petreceri, aniversari sau alte evenimente, cum ar fi oficierea unei casatorii.

Suprafata: 150mp
Capacitate: 70 persoane

SOLICITA OFERTA