ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

SALOANE

Hotel Sunny Hill – Cluj-Napoca

NOBLESSE

SALA DE EVENIMENTE

Cea mai eleganta si mai spectaculoasa locatie destinata evenimentelor festive si a nuntilor este salon Noblesse. Acesta beneficiaza de o terasa privata care este perfecta pentru cununiile in aer liber. Iarna, salon Noblesse devine locul perfect pentru petreceri corporate, Christmas Party.

Suprafata: 475mp
Capacitate: 350 de persoane

SOLICITA OFERTA

VENETIA

SALA DE EVENIMENTE

Poitrivit pentru evenimentele de maxim 150 de persoane, salon Venetia ofera tot ce este mai bun in materie de rafinament si eleganta.

Ochiul tau va fi mangaiat de cromatica acestei sali de nunti cu padoseala din marmura, scaune Chiavari aurii si banda de leduri colorate care acopera intreaga suprafata a salii.

Terasa privata a salonului iti ofera posibilitatea de a te relaxa dupa o sesiune de dans sau de a socializa in voie cu ceilalti invitati. Salon Venetia se potriveste oricarui tip de eveniment: nunta, botez, Christmas Party, microrevelion, aniversare etc.

Suprafata: 250mp
Capacitate: 150 de persoane (minim 100 de persoane)

SOLICITA OFERTA

FIRENZE

SALA DE EVENIMENTE

Acest salon este destinat nuntilor sau evenimentelor intime avand o capacitate de maxim 110 persoane.

Design-ul interior al saloanele Firenze si Venetia au fost gandite asemanator pentru a aduce eleganta si stralucire evenimentului tau.

Suprafata: 200mp

Capacitate: 110 persoane (minim 60 de persoane)

SOLICITA OFERTA

VERANO

SALA DE EVENIMENTE

Locul unde povestile prind viata, Verano.
Salon Verano va propune o atmosfera mai intima, salonul fiind destinat pentru maxim 70 de persoane. Este ideal pentru botezuri, intalniri corporate sau alte evenimente private.

Natura predomina in acest salon prin nunatele de verde si plantele inalte de bambus.

Suprafata: 160mp
Capacitate: 70 persoane (minim 30 de persoane)

SOLICITA OFERTA

OMNIA

SALA DE EVENIMENTE

Sala Omnia dispune de o capacitate de 100 de persoane si poate fi folosita pentru organizarea de evenimente private sau conferinte fiind dotata cu video proiector si ecran de proiectie.

Suprafata: 200mp
Capacitate: 110 persoane

SOLICITA OFERTA

VILA TUSA

SALA DE EVENIMENTE

Iti doresti sa organizezi o cina romantica, o aniversare alaturi de cei dragi sau un eveniment intim? Restaurantul nostru e alegerea perfecta avand acces si la terasa. Acesta se intinde pe doua niveluri, astfel: primul are o capacitate de 40 persoane, iar cel de-al doilea de 35.

Suprafata: 130mp
Capacitate: 75 persoane

SOLICITA OFERTA