ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

dana

23 iulie 2020

Niciun comentariu

STAYCATION @Hotel Sunny Hill Cluj

STAYCATION este un nou concept care a prins contur in aceasta perioada peste tot in lume, iar noi venim cu o provocare pentru tine. Citeste acest articol si vei afla despre ce este vorba! Pentru ca vremurile pe care le traim acum sunt atat de diferite fata de ce experimentam nu de mult, pare sa ne faca pe multi dintre noi sa ne intrebam mai serios “Unde mergem in concediu anul acesta?” sau  „Mai mergem undeva in concediu anul acesta?”.

 

E adevarat ca foarte multi oameni vad concediul ca o evadare din casa personala, din orasul sau din tara in care traiesc. De cele mai multe ori concediul este asociat cu o calatorie care presupune un drum lung de facut.

 

Contextul actual ne poate taia elanul de a merge in alta tara, datorita conditionarilor care ni se impun dar si datorita gradului de reticenta, absolut normal, in aceasta perioada. Acelasi lucru se poate spune si daca ne gandim sa alegem un loc pentru petrecerea concediului la noi in tara. Optiunile pe care le abordam pot fi dintre cele mai diferite: pe unii nu ne afecteaza riscul imbolnavirii, pe altii ne afecteaza si cautam locuri/localitati cu risc scazut de imbolnavire si, in plus, ne mai intereseaza cum se pregatesc cei care ne ofera serviciile de turism.

 

Pentru ca am observat ca, in general, oamenii au inceput sa-si gandeasca concediile dorind sa sustina turismul romanesc si chiar turismul din zona din care provin, am gandit si noi la fel, si am lansat pachetul STAYCATION de weekend. Prin acest pachet incurajam oamenii sa aleaga chiar si o mini-vacanta, sustinand turismul romanesc.

 

Acest pachet se adreseaza atat clujenilor cat si celor din alte zone din tara care doresc o vacanta in Romania, intr-un loc care le confera siguranta, alternative placute de petrecere a timpului.

 

Astfel, pe clujeni ii provocam la o mini-vacanta direct pe bicicleta pana la noi, o cazare la hotelul nostru, situat in Padurea Faget, si la o explorare pe bicicleta a zonelor dimprejur. Se pot face zeci de kilometri in fiecare zi pe bicicleta in apropiere, iar traseele sunt diverse, potrivite atat pentru incepatori cat si pentru avansati.

 

Pe voi, cei care locuiti mai departe va asteptam pur si simplu sa veniti, sa cunoasteti aceasta zona minunata, o oaza de liniste si aer curat, departe de agitatia orasului, dar suficient de aproape incat sa-l faca accesibil, sa-l puteti vizita si sa-i simtiti atmosfera de oras emancipat, civilizat, cu oameni faini din Ardeal.

 

📌Atractii in zona:
Lacuri de pescuit si agrement
Drumetii in natura cu bicicleta
Plimbari in natura
Parc cu animale “Moara de vant”
Fun Park Cluj
Gradina Botanica
Centrul Vechi
Teren de fotbal
Inchirieri ATV-uri

 

Iata ce contine Pachetul #Staycation:

49 Euro/ noapte pentru 2 persoane
Cameră superior cu pat matrimonial si balcon
Mic dejun servit in camera sau pe terasa
🎁Voucher de 30 % reducere la servicii extra: restaurant, bar, spălătorie, minibar
Copiii pana la 12 ani au gratuitate
Early check-in/ Late check-out/ Se accepta plata cu tichete de vacanta.

 

👉Restaurant cu terasa si gradina
👉Spatiu de activitati
👉Masaj de relaxare la cerere
👉Cameră spatioasa si luminoasa

 

Rezervari si informatii:
☎️ Telefon: 0264480328
✍️ Email: office@hotelsunnyhill.ro
✅ Whatsapp: 0743022780

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.