ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Maier Dana

07 noiembrie 2022

Niciun comentariu

Servicii de catering la Sunny Hill

Catering pentru evenimente și firme în regim de finger food, un nou serviciu pe care-l punem la dispoziția clienților

Experiența atâtor evenimente organizate, cunoașterea îndeaproape a nevoilor clienților noștri ne-a făcut să ne gândim la extinderea serviciilor noastre de bucătărie și să venim cu un serviciu nou care să răspundă cât mai bine nevoilor vieții moderne: rapiditate, facilitate, versatilitate, rafinament, eleganță, fără rabat de la calitatea preparatelor.

Fie că e vorba de un eveniment corporate: întâlniri de business, conferințe, congrese, workshop-uri sau de o petrecere la tine acasă ori o reuniune de familie, serviciile noastre de catering îți asigură cea mai importantă parte a evenimentului: mâncarea.

Preparatele în regim finger food sunt foarte potrivite pentru că îți oferă diversitate culinară, se servesc ușor, elegant și vor da o notă de rafinament evenimentului, oricare ar fi acesta.

Serviciile de catering sunt binevenite și la birou. Un mic dejun sau un prânz sănătos servite cu colegii te salvează de drumul în oraș. Preparatele noastre sunt o alternativă perfectă la mâncarea comandată pe fugă, care ajunge de multe ori rece, fără savoarea și prospețimea pe care le dorești. Acesta este un alt motiv care ne-a făcut să oferim serviciul de catering pentru firme și companii. Ne dorim să fim cei care aducem clienților noștri prospețime în mâncare, preparate pline de culoare și savoare, ușor de servit, atent preparate pentru a asigura o masă cu adevărat sănătoasă.

Preparatele în regim finger food sunt la fel de potrivite și pentru întâlnirile de bussines pe care le vei avea la birou. Invitații tăi vor fi încântați să guste din aceste preparate diverse, gătite cu grijă de bucătarii noștri.

Iată ce oferim:

📍meniuri tip bufet suedez

📍finger food

📍coffee break-uri

Meniul se poate personaliza.

Pentru informații și comenzi:

☎️0264 480 328/ 0754066149

✍️platou@vilatusa.ro