ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Revelion la Hotel Sunny Hill

Ce alegi să faci de Revelion? Vino să sărbătorești Revelionul cu gașca de prieteni la Hotel Sunny Hill din Făget, Cluj!

 

Finalul de an este de regulă un moment de introspecție, dar și un moment de celebrare. Sărbătorim an de an trecerea în noul an și ne bucurăm de acest moment. Revelionul e motiv de sărbătoare și de bucurie, îl simțim ca pe ceva care ne aduce speranță de mai bine, marchează un nou început și ne lăsăm „furați” de provocarea și magia pe care ne-o inspiră.

 

Uite câte motive sunt să ne bucurăm împreună de Noul An și să ne oferim un cadou pentru tot efortul pe care l-am depus fiecare dintre noi un an întreg. Și ce e mai frumos decât să treci pragul noului an râzând, dansând, petrecând o noapte cu cei dragi, închinând un pahar sau mai multe și bucurându-ne de o masă gustoasă?!

 

Fie că locuiești în Cluj, fie că vii din alt oraș nu ne rămâne decât să-ți spunem: Vino să sărbătorești Revelionul la Hotel Sunny Hill din Făget, Cluj!

 

Și de ce nu, transformă Revelionul într-un city break dacă ești din alt oraș decât Cluj-Napoca și îți place acest oraș? Te provocăm să-ți rezervi Revelionul la #hotelsunnyhill și să faci un altfel de city break, de această dată la Cluj!

 

Iată ce include oferta noastră de revelion:

 

Cină festivă de revelion

Muzică live&DJ

Focuri de artificii

Foc de tabară

Open Bar

Preț: 360 de lei/persoană

 

Și mai avem o surpiză: în 1 ianuarie te așteaptăm cu un BRUNCH, începând cu ora 12,00

Program brunch:

12:00-18:00

Bufet&Bar

Preț: 150 lei/persoană

 

Pentru că numărul de locuri este limitat, rezervă-ți locul chiar acum!

Informații și rezervări:

0743022780/ 0264480328

office@hotelsunnyhill.ro