ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Restaurantul Hotelului Sunny Hill – un loc potrivit pentru a servi un mic dejun sățios, un prânz rafinat sau o cină memorabilă.

Mâncarea este atent pregătită de bucătari pricepuți, din ingrediente proaspete.

Poate nu știai că restaurantul nostru a fost printre primele restaurante cu renume din Cluj. Deschis în anul 2001,  Restaurantul Vila Tusa by Sunny Hill surprinde an de an cu preparate atractive si gustoase, în care bucătari pricepuți adaugă suflet și voie buna, făcând mâncarea și mai gustoasă. Renumele câștigat a așezat restaurantul nostru pe harta restaurantelor căutate din Cluj și nu numai.

Fie ca este vorba despre un eveniment: aniversare, eveniment corporate, nuntă, botez, banchet, fie că este vorba despre un prânz de business sau de o cină romantică, personalul nostru îți stă la dispoziție și suntem bucuroși că te putem răsfăța. Poți oricând să faci o rezervare aici.

Restaurantul hotelului Sunny Hill dispune și de o terasă exterioară spațioasă, elegantă, într-o oază de liniște și relaxare. Ambele sunt deschise atât celor care se cazează la hotelul nostru cât și celor care doresc să servească masa la noi cu orice ocazie.

Restaurantul Hotelului Sunny Hill este locul potrivit pentru a servi o masă rafinată. Meniul a la carte te poartă într-o călătorie a gusturilor pe care nu ai cum s-o regreți. Te așteptăm cu drag și îți promitem că nu vei fi dezamăgit. Suntem convinși că odată ce ne treci pragul vei reveni curând.

Evenimente și Rezervări:
Tel.: 0743.022.780
Tel.: 0754.066.149
Fix: 0364.101.900
Mail: marketing@hotelsunnyhill.ro