ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Maier Dana

03 noiembrie 2021

Niciun comentariu

Platourile Vila Tușa pe mesele de Sărbători

Hai să ne acordăm mai mult timp bucuriei acestor sărbători și mai puține griji legate de ce punem pe masa de Crăciun!

Îți propunem să alegi Platourile Vila Tușa, de Sărbători!

De ce? Simplu: nu mai ai bătăi de cap cu prepararea mâncării, ai posibilitatea să alegi din foarte multe variante de preparate.

Pe lângă toate astea, Platourile Vila Tușa sunt proaspete, gustoase, făcute în bucătaria noastră din ingrediente de calitate, arată excelent pe masa de Sărbători, totul pe alese și cu garanția calității din partea noastră.

Venirea sărbătorilor ne dă o stare de bucurie, de nerăbdare, de entuziasm, dar, în același timp, și de presiune. Avem de făcut cumpărături, cadouri, să nu uităm pe nimeni, să facem curat în case și multe altele care se adaugă la rutina noastră de zi cu zi și la programul nostru deja încărcat.

Dacă până acum ai fost bucătarul sărbătorilor, de această dată lasă-ne pe noi și oferă-ți anticipat primul cadou de Crăciun: mai mult timp pentru tine.

Poți să alegi platouri tradiționale, cu carne sau pe cele vegetariene, dar și platouri care îmbină tradiționalul cu versatilul prin preparatele mai speciale, ce oferă acea “picanterie” de care avem nevoie pentru a obține o diversitate pe masă. Surprinde-ți colindătorii cu aperitive pregătite și combinate în multe variante, patiserie, sarmale, ciorbe, dulciuri (tarte, tort, muffins, etc), dar și vinuri.

Pentru că se apropie tradiționalele Office Christmas Party-uri, aceste platouri sunt o alegere perfectă și pentru aceste evenimente. Așa că, dacă organizezi la birou petrecerea de Crăciun cu colegii, îți venim cu drag în ajutor. Pe lângă aceste preparate se pot comanda de la noi și patiserie, freshuri, limonadă, vinuri.

Te invităm să intri pe pagina destinată Platourilor Vila Tușa și să alegi din marea varietate de preparate pe care le punem la dispoziție în acest an:

📍Informatii, comenzi și livrare:

0754066149/ 0743022780