ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Maier Dana

04 iulie 2022

Niciun comentariu

Pizza, unul din preparatele cele mai căutate și preferate

O pizza e oricând binevenită: o seară cu prietenii, în weekend, musafiri surpriză, te salvează de la gătit și îți oferă timp pentru tine și cei dragi.

Ne bucurăm să-ți spunem că pizza face parte și din meniul nostru! Dacă locuiești aproape de noi sau dacă treci prin zonă, oprește-te și savurează o pizza delicioasă cu ingredientele preferate, la restaurantul nostru. În doar 10 minute pizza va fi la masa ta.

Dacă îți plac explorările în natură poți transforma pauza de picnic într-o degustare de pizza. Comandă pizza de la noi și o ridici în drum spre picnic. Completează coșul cu sucul preferat și neapărat un Prosecco și bucură-te de momente de relaxare la iarbă verde. La fel de savuroasă este și dacă decizi s-o împarți cu cei dragi pe terasa sau balconul casei tale, în fața televizorului vizionând un film sau emisiunea preferată.

Secretele unei pizza reușite este să fie făcută din ingrediente de calitate, să aibă un blat din aluat bine dospit care să-i ofere o textură specială și, nu în ultimul rând, să-ți ofere clipe de relaxare și răsfăț. Noi nu putem să-ți spunem decât că ne îngrijim să le ai pe toate.

Poți alege din meniu varianta care ți se potrivește cel mai bine gusturilor tale: mozzarella, ciuperci, prosciutto crudo/cotto, cașcaval afumat, ton, zucchini, scamorza, pancetta, varianta picantă sau deloc picantă, cu carne sau doar cu legume.

Se poate servi direct la noi sau o poți comanda. În cazul în care ești cazat la noi și ai poftă de o pizza trebuie doar să suni la recepție și în 10 minute ai pizza în fața ușii sau la masa aranjată special pentru tine în restaurantul hotelului.

Pentru comenzi, sună la 0744 304 060 și vino să ridici comanda de la restaurantul nostru.

Program: 12:00-22:30

Str. Făgetului nr 31 A, Vila Tușa by Sunny Hill