ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

NUNTA

Hotel Sunny Hill – Cluj-Napoca

Ne defineste valoarea pe care o acordăm pentru a crea amintiri de durată. Am construit o reputație pentru crearea unor nunți deosebite. De la mici adunări intime la petreceri grandioase, oferim servicii de primă clasă și planificăm evenimente care ulterior sa se transforma in amintiri ce vor dăinui alături de dumneavoastră. Suntem inspirați de povestile de dragoste care ne înconjoară în fiecare zi si totodată pasionați de ceea ce facem si dorim să ne asigurăm că toate evenimentele noastre sunt excepționale. Principalul obiectiv al nostru este serviciul de planificare de nunti, design si management de nunti. Asistăm clienții noștri în crearea unor evenimente memorabile, magice care depășesc așteptările. Abordarea noastră personală asigură că nunțile pe care le planificăm reflectă cu adevărat ceea ce isi doresc clienții. Va doriți ca una dintre cele mai importante zile din viața dumneavoastră sa depășească standardele? Echipa noastra va pune la dispoziție pachete personalizate si adaptate nevoilor dumneavoastră.

Pachet Gold

Hotel Sunny Hill – Cluj-Napoca

Meniul include: Aperitiv, Gustare caldă, Fel principal, Bufet de seară Open Bar cu băuturi alcoolice și non-alcoolice, consum nelimitat Candy Bar cu prăjituri asortate 100 gr./ pers . Tortul Miresei felia de tort pentru invitați Bufet de Fructe asortate Aranjament Floral pe fiecare masă Decorațiuni Sală: Masă de Candy Bar Șevalet pentru lista de invitați Photo Corner – zona special amenajată pentru poze Covor roșu la intrare Lumini ambientale LED pe mai multe culori Cadou: 1 cameră pentru MIRI

Pachet Platinum

Hotel Sunny Hill – Cluj-Napoca

Meniul include: Aperitiv, Gustare caldă, Fel Principal, Bufet de seară
Open Bar Deluxe băuturi alcoolice și non-alcoolice, consum nelimitat
Cocktail Bar selecție de cocktail-uri alcoolice și non-alcoolice
Șampanie la primirea invitaților
Aranjament Floral pe fiecare masă
Felia de tort pentru invitați
Candy Bar selecție de prăjituri 100 gr./ pers.
Mărturii pentru invitați
Bufet de Fructe de sezon
Meniu și Număr de Masă
Cutia de Dar
Plicuri și pixuri
Pahare de spart

Decorațiuni sală: Covor roșu la intrare Șevalet pentru lista de invitați Spațiu de joacă pentru copii Photo Corner zonă special amenajată pentru poze Lumini LED pe mai multe culori Cadou: 1 cameră pentru MIRI

Pachet All Inclusive

Hotel Sunny Hill – Cluj-Napoca

Meniul include: Aperitiv, Gustare caldă, Fel Principal, Bufet de seară OPEN BAR deluxe băuturi alcoolice și non-alcoolice, consum nelimitat COCKTAIL BAR selecție de cocktail-uri alcoolice și non-alcoolice Întâmpinarea invitaților cu șampanie AMBIANȚA Muzica Dj Gheață carbonică la dansul mirilor Schelă de lumini Photobooth poze și printuri nelimitate accesorii funny template/design personalizat

DULCE

Candy bar cu prăjituri asortate Felia de tort Bufet de fructe de sezon Macheta-Tortul Miresei cu decor Mărturii prăjitură

Decorațiuni sală: Aranjamente florale pe fiecare masă Aranjament floral Prezidiu Fețe de masă și șervete Masă de candy bar Covor roșu la intrare Șevalet pentru lista de invitați ALTE SERVICII Invitații de nuntă Meniu și Număr de Masă Lista de invitați Cutia de Dar Plicuri și pixuri Pahare de spart Pungi de cadou pentru mărturii Cadou: 1 cameră pentru MIRI

NOBLESSE

SALA DE EVENIMENTE

Cea mai eleganta si mai spectaculoasa locatie destinata evenimentelor festive si a nuntilor este salon Noblesse. Acesta beneficiaza de o terasa privata care este perfecta pentru cununiile in aer liber. Iarna, salon Noblesse devine locul perfect pentru petreceri corporate, Christmas Party.

Suprafata: 475mp
Capacitate: 350 de persoane

SOLICITA OFERTA

VENETIA

SALA DE EVENIMENTE

Poitrivit pentru evenimentele de maxim 150 de persoane, salon Venetia ofera tot ce este mai bun in materie de rafinament si eleganta.

Ochiul tau va fi mangaiat de cromatica acestei sali de nunti cu padoseala din marmura, scaune Chiavari aurii si banda de leduri colorate care acopera intreaga suprafata a salii.

Terasa privata a salonului iti ofera posibilitatea de a te relaxa dupa o sesiune de dans sau de a socializa in voie cu ceilalti invitati. Salon Venetia se potriveste oricarui tip de eveniment: nunta, botez, Christmas Party, microrevelion, aniversare etc.

Suprafata: 250mp
Capacitate: 150 de persoane (minim 100 de persoane)

SOLICITA OFERTA

FIRENZE

SALA DE EVENIMENTE

Acest salon este destinat nuntilor sau evenimentelor intime avand o capacitate de maxim 110 persoane.

Design-ul interior al saloanele Firenze si Venetia au fost gandite asemanator pentru a aduce eleganta si stralucire evenimentului tau.

Suprafata: 200mp

Capacitate: 110 persoane (minim 60 de persoane)

SOLICITA OFERTA

VERANO

SALA DE EVENIMENTE

Locul unde povestile prind viata, Verano.
Salon Verano va propune o atmosfera mai intima, salonul fiind destinat pentru maxim 70 de persoane. Este ideal pentru botezuri, intalniri corporate sau alte evenimente private.

Natura predomina in acest salon prin nunatele de verde si plantele inalte de bambus.

Suprafata: 160mp
Capacitate: 70 persoane (minim 30 de persoane)

SOLICITA OFERTA

OMNIA

SALA DE EVENIMENTE

Sala Omnia dispune de o capacitate de 100 de persoane si poate fi folosita pentru organizarea de evenimente private sau conferinte fiind dotata cu video proiector si ecran de proiectie.

Suprafata: 200mp
Capacitate: 110 persoane

SOLICITA OFERTA

VILA TUSA

SALA DE EVENIMENTE

Iti doresti sa organizezi o cina romantica, o aniversare alaturi de cei dragi sau un eveniment intim? Restaurantul nostru e alegerea perfecta avand acces si la terasa. Acesta se intinde pe doua niveluri, astfel: primul are o capacitate de 40 persoane, iar cel de-al doilea de 35.

Suprafata: 130mp
Capacitate: 75 persoane

SOLICITA OFERTA