ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

dana

01 martie 2022

Niciun comentariu

Nunta la Hotel Sunny Hill Cluj

Un eveniment reușit creează momente memorabile. De aceea, o nuntă la Hotel Sunny Hill Cluj va rămâne în memoria tuturor.

 

Nunta este începutul unei povești pe care ne-o dorim fără sfârșit. De-aici începe totul: promisiuni și declarații de iubire, maturitatea unei relații, grija față de partener, un drum nou, provocator și frumos.

 

Nunțile sunt, cumva, semnătura noastră, sunt evenimentele la care ținem foarte mult și pe care ne place extraordinar de mult să le găzduim, să le organizăm, să fim parte din poveste. De aceea, ne place să credem că organizarea nunților este unul din punctele noastre forte și  împreună cu voi, viitorii miri, vrem să creionăm cea mai emoționantă zi din viața voastră, așa cum vă doriți.

 

Experiența și profesionalismul nostru vă vor ajuta să transformați această zi deosebit de specială într-o poveste despre care să vorbiți cu drag mai târziu și despre care cei care v-au fost alături să aibă cuvinte frumoase de spus.

 

Pentru că s-a deschis deja calendarul nunților pentru anul 2023 vă așteptăm să vă programați din timp acest eveniment important din viața voastră. Iar dacă viața v-a luat prin surprindere și aveți în plan să faceți nunta în 2022, mai sunt câteva locuri libere. Oricare ar fi varianta, puteți solicită oferta și programați o vizionare direct aici:

https://hotelsunnyhill.ro/solicita-oferta/

 

Punem la dispoziție șase saloane interioare cu o capacitate între 25 și 350 de persoane. Fiecare salon poate fi adaptat cerințelor și nevoilor mirilor, iar personalizarea face parte din caracteristicile importante ale unui eveniment atât de special cum este nunta.

 

Acordăm atenție deosebită detaliilor și încercăm să punem în valoare preocupările, elementele comune sau contrastante ale mirilor, ceea ce i-a unit și a făcut ca relația lor să se oficializeze și să fie un motiv de mare bucurie. Bunul gust și rafinamentul sunt obligatorii și vrem ca invitații să poată spune “WOW!” în momentul în care intră în sală.

 

Saloanele Omnia, Venezia, Firenze, Noblesse, Verano și restaurantul Vila Tușa pot fi puse la dispoziție în funcție de numărul invitaților, de preferințele mirilor în materie de ambianță. Fiecare salon este distinct și are un farmec aparte, emană eleganță, stil, rafinament, toate datele pentru un eveniment reușit.

 

Totodată, nunțile în aer liber vor avea mereu un farmec aparte. Terasa Vila Tușa și corturile amplasate în curtea interioară a hotelului nostru oferă o ambianță specială, având acea notă caracteristică petrecerilor în stil Garden Party.

Informatii: 0743022780

Email: marketing@hotelsunnyhill.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.