ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Maier Dana

06 iunie 2022

Niciun comentariu

Garden party la tine acasă

Serile de vară sunt întodeauna un prilej perfect de întâlniri cu prietenii. Îți surâde o petrecere în aer liber cu cei dragi?

Dacă te numeri printre cei norocoși care locuiesc la casă și au o curte mai mică sau mai mare, te poți folosi de acest lucru transformând grădina într-un loc de poveste.

Atmosfera, meniul, muzica, mâncarea, băutura sunt câteva lucruri importante de care trebuie să ții cont, fiind ingredientele unei petreceri reușite.

Totul devine mai ușor atunci când ai un ajutor, nu-i așa? Noi îți punem la dispoziție toate serviciile de care ai nevoie pentru o petrecere la tine acasă:

– Finger Food
– Salad Bar
– Prosecco Bar
– Ospatar
– Logistica, accesorii si amenajare bufet
– Transport gratuit in Cluj- Napoca

20 Euro/ persoană pentru minimum 20 de persoane.

Se pot adăuga și alte servicii contra cost: băuturi alcoolice/ non-alcoolice, bucătar, flori, candy bar, tort, baloane, decor.

Ghirlandele, felinarele, ghivece cu plante înflorite creează o atmosferă frumoasă, relaxantă și oferă o ambianță elegantă. Decorul poate fi completat cu mese frumos aranjate, scaune, sau perne din loc în loc, un hamac sau fotolii bean bag unde invitații să stea cât mai comod.

Alege să amenajezi masa de servit într-un loc drăguț: sub un pom în care ai așezat beculețele sau într-un loc cu iarbă pentru a oferi acea senzație plăcută de grădină cum ne dorim atunci când vorbim despre Garden Party. Accesorizează masa cu flori, farfurii, tacâmuri în ton cu locul și atmosfera de petrecere în aer liber. Poți amenaja chiar și un candy bar cu deserturi apetisante și un mini bar pentru băuturi.

Nu uita de dress code și oferă-le invitaților informații despre tematică, ținută și alte detalii astfel încât să se simtă cât mai bine la petrecerea ta.

Informatii si rezervari
Telefon: 0743022780/ 0754066149
Email: marketing@hotelsunnyhill.ro

Adaptăm meniul și serviciile pentru petreceri de copii.