ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

dana

27 iulie 2020

Niciun comentariu

Evenimentul la cort, o alternativa apreciata si solicitata

Evenimentele la cort sunt tare apreciate de catre clientii nostri. Suntem bucurosi ca putem pune la dispozitie aceasta varianta eleganta si practica, in acelasi timp. Evenimentele in aer liber aduc un vibe, intr-adevar, special.

 

Cortul pentru evenimente ofera multa libertate in organizarea meselor, zonelor de interes, a spatiului, in general, pentru orice tip de eveniment. Esti in aer liber, dar protejat si iti ofera o ambianta care te transpune intr-un cadru de povesti cu zane, printi si castele. Denota eleganta, prestanta si, in acelasi, timp este extrem de practic.

 

 

Indiferent ca este vorba despre un botez, o aniversare, o logodna sau chiar o nunta restransa, cortul destinat evenimentelor organizate in exterior, reprezinta o alegere excelenta. Capacitatea cortului de care dispunem este de 50 de persoane.

 

 

 

Aranjarea meselor, aranjamentele florale si toate celelalte accesorii, menite sa intregeasca decorul, transforma acest loc intr-un spatiu minunat, adaptat nevoilor si pretentiilor fiecarui client. Versatilitatea este o caracteristica importanta a cortului destinat evenimentelor exterioare.

Botezul este evenimentul cel mai des organizat de noi in cortul de exterior. Asa cum spuneam, aduce cu el un iz de poveste, iar venirea pe lume a unui copil transforma viata parintilor intr-un taram al sperantei, al bucuriei, al implinirii, fiind o fila importanta intr-o poveste pe care o vor scrie impreuna, de-acum incolo.

 

 

 

 

 

Unicorni, ursitoare, decorul alb, puritatea sunt doar cateva amanunte care creeaza o atmosfera pe care o poti experimenta cel mai bine intr-un astfel de cadru, un cadru pe care cortul special destinat evenimentelor exterioare ti-l ofera cel mai bine.

 

Acestea sunt cateva dintre motivele pentru care parintii aleg sa organizeze botezul copilului lor intr-un astfel de decor.

Nu doar botezul are o poveste aici. La fel de bine te poti bucura si de un alt eveniment important din viata ta. Cortul de exterior se poate amenaja in spiritul oricarui stil de eveniment si oricarei tipologii de invitati.

 

Daca ti-am trezit interesul si vrei sa afli mai multe informatii despre ce presupune organizarea evenimentului la cort, despre meniuri si orice alte intrebari ai avea, nu ezita sa ne contactezi aici:

☎️ 0743022780/ 0754066149
✍️ marketing@hotelsunnyhill.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.