ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

De ce să organizezi conferințele la Hotel Sunny Hill Cluj?

Fie că este vorba despre conferințe, târguri, congrese sau workshopuri, Hotel Sunny Hill din Cluj poate pune la dipoziție multe variante de amenajare a spațiului, de la evenimente restrânse până la evenimente cu mulți participanți. Totodată oferim consultanța și dotarea tehnică necesară.

Dispunem de șase săli interioare pentru evenimente cu o capacitate între 25 și 350 de persoane, dotate cu aer condiționat, wi fi, videoproiector, ecran de proiecție, flipchart, sunet, echipament tehnic. Se pot amenaja și locații exterioare dacă se preferă desfășurarea evenimentelor în aer liber. Fiecare salon poate fi adaptat cerințelor și nevoilor fiecărui tip de eveniment corporate.

Situat pe Strada Făgetului Nr. 31A, în Cartierul Făget din Cluj, Hotel Sunny Hill oferă participanților un confort aparte, departe de agitația orașului, dar în același timp permite accesul rapid spre centrul orașului Cluj-Napoca, fiind la o distanță de doar 10 minute de mers cu mașina.

De asemenea, se pot pune la dispoziție, contra cost, camere la hotel pentru participanții la evenimente, pauzele de cafea și de masă.

Hotel Sunny Hill dispune de 55 de camere și 2 apartamente. Fiecare cameră are un design diferit și are dotările ce oferă confortul necesar pe timpul șederii aici.
Toate camerele sunt dotate cu smart tv, aer condiționat, room service, telefon, seif, wi fi. Unele camere au acces la terasă/balcon de unde se poate admira în liniște priveliștea.

Personalul nostru este pregătit să ofere servicii de calitate. Pentru noi este important să știm că mâncarea a fost pe placul tuturor, că servirea a fost la înălțimea așteptărilor, că serviciile de cazare au răspuns exigențelor și că toată experiența avută aici a fost de nota zece.

Organizarea evenimentelor corporate poate fi o muncă mai ușoară atunci când ai alături partenerul potrivit. Dacă ești persoana care se ocupă de organizarea conferințelor pentru compania ta, te așteptăm să ne cunoaștem și să-ți oferim un tur al saloanelor noastre.

Informații: 0264 480 328/ 0743 022 780

marketing@hotelsunnyhill.ro

Strada Făgetului Nr. 31A, Cartier Faget, Cluj