ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Concurs “Castiga pachetul de revelion pentru 1 persoana la Hotel Sunny Hill“

Lansam un concurs pentru fanii paginii noastre de facebook Hotel Sunny Hill Cluj.

Daca nu esti inca un fan al paginii noastre tot ceea ce trebuie sa faci este sa Devii FAN paginii Hotel Sunny Hill Cluj printr-un simplu LIKE.

Odata ce esti sau ai devenit fan al paginii noastre, trimite raspunsul tau la intrebarea de mai jos, in comment, la postarea de concurs de pe pagina de facebook si poti fi desemnat Petrecaretul Anului 2019 si ai sansa sa fii fericitul castigator al  pachetului de revelion pentru o persoana Se va premia raspunsul cel mai ingenios la aceasta intrebare.

Perioada concursului: 9-17 decembrie 2019. Regulamentul concursului poate fi consultat mai jos sau direct aici.

Castigatorul concursului de pe Facebook i se va aduce la cunostinta rezultatul concursului pe data de 19 decembrie 2019 dupa incheierea jurizarii, astfel: i se va afisa numele pe pagina de facebook Hotel Sunny Hill Cluj, intr-o postare dedicata.

In cazul in care castigatorul nu trimite in 72 de ore informatiile solicitate de Organizator acesta va extrage un alt castigator. Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorilor din motive care nu tin de el.

Informatii REVELION 2020 Hotel Sunny Hill:

Revelion Sunny Hill 2020

 

 

 

REVELIONUL la Hotel Sunny Hill Cluj ȚINE 2 ZILE! Da, ai citit bine!
2 ZILE si platesti doar 370 de lei/persoana daca faci plata integrala pana in 15 decembrie!

Iata ce-ti oferim:

▶️ 2 ZILE DE DISTRACTIE: Jazz&Cover Band, DJ Alin Kransz, Nelu Englezul Nicoara
▶️MENIU SPECIAL, CANDY BAR, OPEN BAR si COCKTAILS.
▶️PHOTOBOOTH: poze nelimitat, magneti cadou
▶️ARTIFICII care vor aduce bucurie, entuziasm si multă culoare.

Dacă vei face plata dupa 15 decembrie, pretul va fi de 399 de lei/persoana. Informatii: 0743 022 780 sau marketing@hotelsunnyhill.ro

 

 

 

REGULAMENT CONCURS FACEBOOK- “Câștigă pachetul de revelion pentru 1 persoană la Hotel Sunny Hill“

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul Concursului “Câștigă pachetul de revelion pentru 1 persoană la Hotel Sunny Hill! (denumit in continuare „Concursul”) este Hotel Sunny Hill, cu sediul in Cluj-Napoca, Str. Fagetului nr 31A. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

Concursul va fi operat prin intermediul SC RESTOEVENTS SRL Cluj-Napoca C.U.I. RO31367431, inregistrata cu Nr. Ord. Reg. Comertului J12/834/2013

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI

Concursul se va desfasura in perioada 9-17 decembrie 2019 pe pagina de Facebook Hotel Sunny Hill Cluj, https://www.facebook.com/hotelsunnyhill/

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.

Nu pot participa angajati ai Organizatorului, sau ai altor companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook, completat cu o adresa de email valida si nume / prenume reale.

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 cu modificarile ulterioare si legea nr. 363 din 28 decembrie 2018 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI

Utilizatorii vor afla de concurs de pe pagina de Facebook Hotel Sunny Hill Cluj. Utilizatorii se pot inscrie in concurs in perioada 9 – 17 decembrie 2019, astfel:

  1. Intra pe pagina de facebook Hotel Sunny Hill Cluj
  2. Devine fan al paginii de mai sus.
  3. Posteaza la postarea in care concursul este comunicat pe wall-ul paginii Hotel Sunny Hill Cluj un comentariu prin care sa raspunda la intrebarea de concurs.

Pentru a castiga un pachet de Revelion pentru 1 persoana, organizat de Hotel Sunny Hill, utilizatorul trebuie sa insereze comentariul mentionat mai sus. Simpla devenire de fan pe contul de Facebook nu presupune si inscrierea in concurs, este necesar si comentariul la postarea de concurs.

SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI

Se va acorda ca premiu un pachet de Revelion pentru 1 persoana.

SECŢIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORULUI

Castigatorul va fi desemnat de un juriu compus din trei reprezentanti ai Organizatorului in functie de ingeniozitatea raspunsurilor. Toti participantii la concursul “Castiga pachetul de revelion pentru 1 persoana!” trebuie sa indeplineasca conditiile Regulamentului.

SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI

Castigatorul concursului de pe Facebook i se va aduce la cunostinta rezultatul concursului pe data de 19 decembrie 2019 dupa incheierea jurizarii, astfel: i se va afisa numele pe pagina de facebook Hotel Sunny Hill Cluj, intr-o postare dedicata.

In cazul in care castigatorul nu trimite in 72 de ore informatiile solicitate de Organizator acesta va extrage un alt castigator. Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorilor din motive care nu tin de el.

SECTIUNEA 9. DREPTURI DE AUTOR

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe facebook.com.

SECTIUNEA 10. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 17 decembrie 2019, ora 23.59 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora – de natura a face imposibila derularea.

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe adresa de Facebook a Hotel Sunny Hill. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe: https://www.facebook.com/hotelsunnyhill/

SECTIUNEA 12. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina la sursa si sa vireze impozitul datorat pentru Premiile acordate Participantului castigator al Concursului.

SECTIUNEA 13. LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre Hotel Sunny Hill si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.