ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Ce poti sa faci odata ce-ai ajuns la Hotel Sunny Hill

Hotelul nostru este amplasat in mijlocul naturii, in Padurea Faget din judetul Cluj la o distanta de doar 15 minute de mers cu masina pana in centrul orasului Cluj-Napoca. Acest lucru iti permite ca pe langa relaxarea pe care ti-o ofera acest loc linistit si pitoresc sa te bucuri si de alte posibilitati de a-ti petrece timpul liber.

 

Plimbarile in natura, in orice anotimp, te vor bucura de aerul curat si proaspat si iti vor incarca bateriile pentru cel putin cateva zile. Padurea Faget, intinsa  pe o suprafata de 10 ha, este rezervatie naturala. Plimbarile pe jos, dar si cu bicicleta, iti dau sansa sa explorezi padurea de fagi, stejari, carpeni, sa te intalnesti cu veverite, caprioare sau iepuri de camp. In zilele calduroase vei putea admira sase specii de fluturi. Traseele destinate plimbarilor pe jos, dar si cu bicicleta sunt foarte bine semnalizate si se pot face prin padure, dar si pe marginea padurii. Cateva din locurile de atractie ale zonei sunt Adrenalina Park din Micesti, Lacul Micesti, parcul de animale Moara de Vant, Centrul de Echitatie din Salicea. Vara poti alege sa mergi la piscina, sunt cateva posibilitati in apropiere. Spre toate aceste puncte de atractie se poate ajunge si cu masina.

 

Iarna te poti bucura de partiile de ski din apropiere: partia de ski si sanius Feleacu este la doi pasi distanta de noi, partiile Buscat, Baisoara sau Marisel sunt la aproximativ o ora de mers cu masina.

 

Targul de Craciun din centrul orasului Cluj-Napoca este o alta alternativa placuta de a petrece timp de calitate cu cei dragi, daca vei ajunge la noi in luna decembrie.

 

Cateva locuri pe care le poti vizita in zona:

  • Salina din Turda este un loc pe care merita sa-l vezi, daca nu ai avut inca ocazia
  • Gradina Botanica din Cluj-Napoca
  • Muzeul de Arta
  • Muzeul de Istorie
  • Muzeul Etnografic al Transilvaniei/Parcul Etnografic National Romulus Guga
  • Centrul orasului Cluj-Napoca incarcat de istorie si povesti minunate
  • Cetatuia, un alt simbol al orasului
  • Cetatea si Turnul Croitorilor

La finalul calatoriei tale te asteptam la restaurantul nostru pentru un rasfat culinar si relaxare pe terasa sau in hotel in functie de vreme si de dispozitia ta.