ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

dana

29 iulie 2020

Niciun comentariu

Ce poate fi mai frumos decat un eveniment, in aer liber, in mijlocul naturii?

Cele mai apreciate evenimente au fost si raman cele care pot fi organizate in aer liber. Aniversare, botez, masa cununie, petrecere corporate sau orice motiv care va aduce impreuna si vreti sa-l sarbatoriti, un loc in mijlocul naturii este o alegere care nu va da gres.

 

Padurea Faget din Cluj este un loc aparte, indragit pentru frumusetea si aerul curat de care te poti bucura. Fiind atat de aproape de orasul aglomerat si agitat este o alegere potrivita pentru petrecerea timpului liber, pentru intalniri cu prietenii, pentru drumetii.

 

Ne bucuram de aerul proaspat al padurii si in locatia noastra, amplasata langa Padurea Faget. De pe terasa restaurantului poti savura momente de liniste si de relaxare, intr-un cerc restrans, cu cei dragi. Totodata, terasa poate fi gazda unor evenimente importante din viata fiecaruia si suntem extrem de fericiti atunci cand putem gazdui aici evenimente cu o incarcatura aparte.

 

De la simple petreceri, la evenimente care marcheaza etape importante in viata clientilor nostri (cununie, botez, banchete de absolvire) aceasta locatie poate fi adaptata oricaror pretentii sau destinatii. Distractia, mancarea, ambianta sunt ingredientele nelipsite pentru orice eveniment, ingrediente pe care ne pricepem sa le imbinam astfel incat finalul sa fie unul in stil “happy-end”.

 

Daca ai emotii in legatura cu vremea de-afara, trebuie sa stii ca o ploaie neasteptata nu va afecta evenimentul, pentru ca terasa este acoperita si se poate inchide in zonele laterale. La nevoie se pot folosi si sistemele de incalzire.

 

 

Sunt cel puțin 7 MOTIVE pentru care să alegi Terasa Restaurantului Vila Tusa by Sunny Hill:

👉AMBIANTA

👉Terasa acoperita
👉Spatiu generos
👉Sistem de incalzire la nevoie
👉Situata in mijlocul naturii
👉Preparate delicioase

👉Terasa versatila

 

In acest moment, datorita regulilor in vigoare, terasa poate gazdui evenimente pana la 50 de persoane.

 

Informatii si rezervari:
☎️0743022780/ 0754066149
✍️marketing@hotelsunnyhill.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.