ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Camerele Standard sunt opțiunea perfectă pentru o călătorie de business sau pentru un city break.

Sunt spațiose, aerisite, elegante și oferă tot ce e nevoie să te simți bine aici.

Înainte de toate, confortul este cel care primează în decorul și facilitățile puse la dispoziție în camerele Standard. Fiecare cameră este diferită prin cromatica aleasă. Piesele de mobilier tapetul și mocheta au fost alese astfel încât să creeze o atmosferă plăcută, caldă, reconfortantă. Senzația de cosy este cea care definește specificul acestor camere, completat de accesoriile de decor și definește stilul Hotelului Sunny Hill.

Paleta de culori diferită în fiecare cameră, aduce acea notă distinctă de care e nevoie pentru a întregi pachetul de servicii pus la dispoziția clienților. 

Un accent deosebit am acordat patului, piesa centrală a fiecărei încăperi. E important să te simți confortabil atunci când ajungi obosit la hotel și nu-ți dorești altceva decât să te întinzi pe un pat care să-ți ofere un somn odihnitor și relaxant. 

Camerele standard dispun de paturi duble sau două paturi single, o zonă destinată biroului, un hol care separă zona de depozitare și baia de restul încăperii, aer condiționat. Baia este dotată cu cabină de duș. Suprafața camerei este de 21 m2.

Dacă vrei să iei micul dejun în cameră te poți bucura de acest serviciu. Micul dejun este o opțiune pe care o poți bifa la momentul rezervării sau cazării.

Mâncarea este preparată în restaurantul nostru și te asigurăm de prospețimea și calitatea ingredientelor, atent preparate de bucătarii noștri.

Dacă Camera Standard întrunește nevoile tale, alege cu încredere să faci o rezervare la hotelul nostru și bucură-te de o ședere cât mai plăcută la Cluj. Ești la 10 minute de centrul orașului, într-o zonă extrem de frumoasă și liniștită din Pădurea Făget.

Strada Făgetului 31A, Cluj-Napoca

Telefon: +40 744 304 060

Whatsapp: +40 744 304 060

Email : office@hotelsunnyhill.ro