ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

dana

13 mai 2022

Niciun comentariu

Botez la Hotel Sunny Hill

Alegerea locației potrivite pentru botezul copilului este întotdeauna o preocupare ce aduce întrebări de genul: unde, de ce acolo și nu în altă parte, câți invitați, cât de departe sau aproape să fie locația, ce oferă.

 

Alegerea finală se va baza pe răspunsurile la toate aceste întrebări, urmând să fie puse în balans, adăugând plusuri și minusuri, așa cum procedăm când suntem puși în fața unei alegeri importante pentru noi.

 

Pentru ca lucrurile să fie mai simple pentru decizia finală, ne-am gândit să venim cu câteva plusuri ce ne caracterizează pe noi și care credem că sunt importante pentru orice eveniment, cu atât mai mult, pentru un eveniment special așa cum este botezul copilului.

 

Așa că vă prezentăm mai jos motivele pentru care să alegeți Hotel Sunny Hill și de ce să-i strângeți aici pe cei dragi, alături de voi, pentru a marca împreună cu ei un moment atât de prețios din viața de părinți:

 

Dispunem de șase saloane interioare:

Saloanele Omnia, Venezia, Firenze, Noblesse, Verano și restaurantul Vila Tușa pot fi puse la dispoziție în funcție de numărul invitaților, de preferințele voastre în materie de ambianță. Fiecare salon este distinct și are un farmec aparte și, de asemenea, ce este foarte important de menționat este că fiecare poate fi personalizat.

 

Oferim posibilitatea organizării botezului în aer liber

Terasa Vila Tușa și corturile amplasate în curtea interioară a hotelului nostru oferă o ambianță specială, având acea notă caracteristică petrecerilor în stil Garden Party.

 

Mâncarea este gătită la noi și puteți alege meniul pe care-l doriți. Este proaspătă și te asigurăm de calitatea ingredientelor folosite și a rețetelor puse în farfurie de oameni pricepuți.

 

Aranjarea sălii este un aspect de care nu e nevoie să te ocupi pentru că împreună cu partenerii noștri acordăm o atenție deosebită pentru a crea acea ambianță care să întregească frumusețea evenimentului.

 

Locația este un atuu cu care ne mândrim și care pentru cei mai mulți dintre clienții noștri constituie un motiv important în alegerea pe care o fac. Hotel Sunny Hill este situat în Pădurea Făget, foarte aproape de Cluj-Napoca, la doar 10 minute de centrul orașului. Este un loc deosebit pentru că e aproape de natură și creează intimitate și un cadru special.

 

Putem pune la dispoziție camere pentru cazare, astfel invitații sunt aproape de eveniment. În plus, părinții se pot folosi de cameră pentru schimbat, hrănit copilul sau alte nevoi care necesită mai multă intimitate.

 

Sperăm că aceste motive sunt suficiente pentru a alege hotelul nostru pentru organizarea botezului și vă așteptăm cu drag să faceți cunoștință cu noi. Vă invităm să faceți o programare pentru vizionare și discuții concrete.

 

Informații:

0264 480 328/ 0743 022 780

marketing@hotelsunnyhill.ro

#evenimentesunnyhill

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.