ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

dana

15 octombrie 2020

Niciun comentariu

10 lucruri esentiale pentru un eveniment reusit

Organizarea unui eveniment poate fi de multe ori o adevarata provocare. Dar daca stii foarte bine ce ai de facut, lucrurile incep sa se aseze, sa te simti confortabil, facand asta, si sa-ti placa extraordinar de mult. Iti spunem din proprie experienta.

 

Indiferent ce tip de eveniment ai de organizat, vei respecta in general acelasi tipar, aceeasi structura, adaptata la specificul evenimentului in sine. Cateva din aspectele de care e nevoie sa tii cont sunt:

  1. cui te adresezi
  2. nevoile clientului
  3. cadrul pe care il vei pune la dispozitie
  4. logistica (materiale de prezentare, ecrane, videoproiectoare, calculator/server, transmisie online, internet, mese, scaune, parcare, acces, etc).
  5. Timpul este un alt aspect care trebuie tratat cu mare atentie. Planificarea din timp te va ajuta sa ai o mapare a evenimentului, o evidenta a necesarului, sa stii exact cine iti vor fi colaboratorii, pe cine te poti baza ca echipa.
  6. Echipa ta este o veriga esentiala in acest proces. Asigura-te ca te vei putea baza pe oamenii tai si ca fiecare stie foarte bine ce are de facut.
  7. Bugetul este un alt lucru pe care trebuie sa-l cunosti cu exactitate. In functie de acest buget vei stii cum vei orchestra, ce alegeri vei face in materie de detalii: aranjamente florale, bufete, aranjarea meselor si scaunelor, lumini si multe altele.
  8. Fie ca e vorba despre filmare, fie ca e vorba despre imortalizarea momentelor importante din cadrul evenimentului, vei avea nevoie de un profesionist care sa se ocupe de asta.
  9. Prezenta de spirit te poate salva in momente dificile care pot sa apara oricand in timpul organizarii evenimentului dar si in timpul desfasurarii acestuia.
  10. Am lasat la urma, dar e la fel de importanta, Experienta este cea care te ajuta mai ales in momentele “surpriza”, pe care orice organizator si le doreste sa nu fie prezente. Tot experienta isi va pune amprenta pe modul in care vei reusi sa gestionezi situatii de criza ce pot aparea in relatia cu colaboratorii sau in relatia cu un client mai dificil. Experienta iti va face viata mai usoara in tot acest proces de la inceput si pana la finalul evenimentului.

 

Poate din afara lucrurile par mai simple, dar sunt multe detalii care conteaza si care iti pot influenta reusita, numele si pozitia ta in clasamentul organizatorilor de evenimente. De rezultatul final al muncii tale depinde clientul tau si, in cele din urma, va fi sau nu cartea ta de vizita pentru contracte viitoare.

 

Ne bucuram ca putem sa oferim momente memorabile clientilor nostri si sa-i vedem multumiti. Am intalnit si situatii dificile carora am reusit sa le facem fata. Te incurajam sa pornesti la drum cu noi daca e vorba de o nunta sau sa-ti chemi gasca si sa aniversati impreuna un moment important din viata ta. Daca reprezinti o companie si doresti sa organizezi un eveniment la noi (congres, conferinta, workshop) nu trebuie decat sa ne contactezi.

Date contact:

☎️ 0754066149
✍️ marketing@hotelsunnyhill.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.