ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Hotel Sunny HILL

Slider
CHECK-IN

18

ian.
CHECK-OUT

19

ian.
PERSOANE

1

Explorati si bucurati-va de hotelul nostru

Va invitam sa experimentati eleganta la cele mai inalte standarde intr-o destinatie magnifica, padurea Faget, amplasata in apropierea centrului Cluj-Napoca este o rezervatie naturala vestita pentru deosebita sa importanta peisagistica. Hotelul nostru va ofera o priveliste uimitoare de care va puteti bucura in toate camerele echipate pentru confortul si comoditatea dumneavoastra.

VEZI DETALII

Restaurant a la carte

Suntem mai mult decât un restaurant si organizatori de evenimente full-service, suntem parteneri pentru a vă transforma visele în realitate. Noi, auzim, ascultăm si răspundem. Avem degetul pe pulsul ultimelor tendințe în domeniul alimentației, al decorului și al divertismentului, concentrându-ne mereu asupra detaliilor personalizate care fac din întrevederea noastră o experiență unica. Abordarea noastră proactivă și filosofia sunt motivele pentru care ne bucurăm de o astfel de respectare loială printre clienții noștri.

VEZI DETALII

Echipa

Hotel Sunny Hill

Suntem de asemenea la dispozitia dumneavoastra cu un set complet de servicii pentru evenimente, locatiile noastre premium ofera spatii diverse si versatile in care se creaza o atmosfera intima, profesionala, plina de bun gust si rafinament indiferent de tipul evenimentului. Lucram cu pasiune pentru dumneavoastra, fiecare detaliu al evenimentului este analizat de catre echipa noastra de coordonatori dedicata, pregatiti sa intampine orice problema sau dorinta pentru ca apoi sa ne bucuram
de succes impreuna.

Oferim cele mai bune servicii si experiente din Transilvania, ne diferentiam prin accentul pus pe nevoile clientilor, prin profesionalismul de care dam dovada, atentia ridicata la detalii si nu in ultimul rand prin echipa noastra demna de invidiat. Putem afirma cu sinceritate ca aveti un partener de incredere in noi!

Nunta

Am construit o reputație pentru crearea unor nunți deosebite. De la mici adunări intime la petreceri grandioase și generoase, oferim servicii de primă clasă și planificăm evenimente care ulterior sa se transforma in amintiri ce vor dăinui alături de dumneavoastră.

previous arrow
next arrow
Slider
previous arrow
next arrow
Slider

Restaurant

Restaurantul nostru, creeat pentru a servi mâncare grozavă isi doreste să deruiasca un loc în care oaspetii nostri să se simtă întotdeauna ca acasă.

Evenimente corporate

Evenimentele exceptionale merita o locatie exceptionala. Hotel Sunny HIll este locul ideal pentru intalniri de succes.

previous arrow
next arrow
Slider

Contact

    Nume:

    Telefon:

    Email :

    Data eveniment :

    Mesaj: