ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Camere

HOTEL SUNNY HILL

 

Hotelul nostru dispune de 55 de camere si 2 apartamente. Fiecare camera este aranjata diferit, cu mult bun gust si are dotarile care sa-ti ofere confortul de care ai nevoie pe timpul sederii la noi.
Toate camerele sunt dotate cu smart tv, aer conditionat, room service, telefon, seif, wi fi. Unele camere au terasa de unde poti admira in liniste privelistea.
Daca esti intr-o calatorie de afaceri si cauti un loc care sa fie putin mai departe de agitatia orasului, dar suficient de aproape incat sa ajungi usor si la timp la intalnirile programate, te incurajam sa rezervi una din camerele noastre.
Hotelul este la doar cativa kilometri de la intrarea in Cluj-Napoca, pe strada Fagetului 31A si la 10-15 minute de centrul orasului.
Fie ca esti in trecere prin Cluj, fie ca doresti sa petreci cateva zile in aceasta zona, camerele noastre sunt pregatite cu tot ceea ce ai nevoie pentru a te simti cat mai bine.

CAMERE

Ambianta camerelor creeaza o stare de bine, detaliile fiecarei camere fiind alese astfel incat sa te faca sa te simti relaxat, deconectat. Fiecare camera iti ofera o priveliste de neuitat, hotelul fiind situat in Padurea Faget din judetul Cluj.
Toate camerele noastre sunt dotate cu paturi extrem de comode care-ti asigura un somn odihnitor, smart tv, conexiune la internet, uscator de par, bai dotate cu cabina de dus. zone de depozitare bagaje, dulapuri pentru haine, birou.
Hotelul dispune de un numar de 52 de camere si 2 apartamente.
In camerele noastre nu se fumeaza, dar poti folosi balconul sau alte zone special amenajate, daca esti fumator.

ADDRESS

Strada Făgetului, nr. 31 - Cluj-Napoca ( )

PHONE

+40 264 480 328

Our rooms

Camere

CAMERA STANDARD

2 PERSOANE

23 m²

Camerele standard dispun de paturi duble sau doua paturi single, o zona destinata biroului, un hol care separa zona de depozitare si baia de restul incaperii, aer conditionat. Baia este dotata cu cabina de dus. Suprafata camerei este de 21 m2

BOOK NOW FROM 350 LEI
Wifi Aer conditionat Seif Terasa Parcare Camera de bagaje VEZI CAMERA

Camere

CAMERA SUPERIOR

2 PERSOANE

Fiecare camera are un design personalizat menit sa-ti ofere momente de relaxare. Camerele superior dispun de paturi matrimoniale, o zona destinata biroului, un hol care separa zona de depozitare si baia de restul incaperii.

BOOK NOW FROM LEI
Wifi Aer conditionat Seif Terasa Parcare Camera de bagaje VEZI CAMERA

Camere

JUNIOR SUITE

PERSOANE

Junior Suite este recomandata persoanelor care isi doresc mai mult spatiu. Suprafata incaperii este de 45 m2. Dispune de o zona de living si o zona destinata dormitorului.

BOOK NOW FROM LEI
Terasa Seif Camera de bagaje Aer conditionat Parcare Wifi VEZI CAMERA

Camere

DELUXE SUITE

PERSOANE

Apartamentul Deluxe iti ofera confort si lux deopotriva. Ceea ce-l face sa fie foarte apreciat de catre clienti este jacuzzi-ul. Zona destinata acestei piese de rezistenta este amenajata astfel incat sa-i confere initimitate.

BOOK NOW FROM LEI
Wifi Aer conditionat Seif Terasa Parcare Camera de bagaje VEZI CAMERA