Hotel Sunny Hill +40.744.30.40.60harta catre hotel cluj tulip inn
Date fiscale: SC RESTOEVENTS SRL
CIF: RO31367431
NR.ORD.REG.COM/AN:J12/834/2013
Banca Transilvania Cluj-Napoca
IBAN: RO95BTRLRONCRT0208381301
IBAN: RO45BTRLEURCRT02083813
Str. Fagetului, nr.31 A, Cluj-Napoca
Certificat de inregistrare Certificat de clasificare Certificat bar de noapte Certificat bar de zi Certificat Restaurant

Localizare Hotel Sunny Hill Cluj

COORDONATE pentru GPS
Latitudine
N 46.716621
Longitudine
E 23.575326


Localizare Hotel Sunny Hill Cluj - Din partea de Nord

Cand veniti de la Baia Mare catre hotel 4 stele Cluj Sunny Hill, via Dej, pe drumul european E576 catre Cluj-Napoca, 146 km, urmati inspre directia centrului orasului de pe drumul Traian Vuia. Pastrati drept inainte pe strada Aurel Vlaicu, care continua cu Bd. 21 Decembrie 1989. Viraj stanga, atunci cand ajunge la Catedrala Ortodoxa trecem de Piata Avram Iancu, pe strada Calea Turzii (E60 directia Bucuresti), pana cand ajungeti la semnul rutier cu satul Ciurila. Virati apoi la dreapta pe strada Faget si mai 2 km pana la hotel.

Localizare Hotel Sunny Hill Cluj - Din partea de Sud

Venind pe drumul european E68 de la Sibiu la Sebes catre hotel 4 stele Cluj Sunny Hill, si luand-o apoi pe drumul european E81, prin Alba Iulia - Aiud - Turda, veti avea de condus 163 km pentru a ajunge la Cluj-Napoca. Conducand apoi la vale pe Dealul Feleac, cu o priveliste spectaculoasa a orasului, veti ajunge la semnul limita al orasului Cluj-Napoca dupa care veti faceti viraj la stanga, atunci cand ajunge la semnul drumul spre satul Ciurila, dupa care doar 2 km drept inainte pana la hotel.


Localizare Hotel Sunny Hill Cluj - Din partea de Est

De la Tg Mures venind pe drumul European E60 prin orasul Turda catre hotel 4 stele Cluj Sunny Hill, veti avea de condus 101 km pana la Cluj-Napoca. Conducand pe Dealul Feleac, ajungeti la semnul limita al orasului si virati spre stanga, atunci cand ajungeti la semnul drum spre satul Ciurila, dupa care mai aveti de condus 2 km drept inainte pana la hotel.

Localizare Hotel Sunny Hill Cluj - Din partea de Vest

De la frontiera maghiaro-romana, trecand prin Oradea catre hotel Cluj Sunny Hill, aveti de condus 152 km pe drumul european E60 pana la Cluj-Napoca. Trecand de hipermarketul Metro, tineti inainte pe Calea Floresti, apoi pe Calea Manastur pana la primul semafor si Virati dreapta pe strada Campului. La primul sens giratoriu urmati directia spre Turda-Bucuresti pe str. Frunzisului, apoi pe str. Observatorului pana la primul sens giratoriu, apoi la dreapta pe Calea Turzii, pana cand ajungeti la semnul drum spre satul Ciurila, dupa care mai aveti 2 km de condus pana la hotel.


Altele

Conducand dispre Bucuresti pe autostrada A1 la Pitesti si in continuare spre Ramnicu Valcea catre hotel Cluj Sunny Hill, continuati pe drumul european E68 din Sibiu catre Sebes, tinand E81 prin Alba Iulia - Aiud - Turda, veti avea de condus 163 km pentru a ajunge la limita orasului Cluj-Napoca. Dupa care veti conduce pe Dealul Feleac, cu o priveliste spectaculoasa a orasului si veti ajunge la semnul limita a orasului dupa care va trebui sa virati la stanga, atunci cand ajungeti la semnul drum spre satul Ciurila, dupa care veti avea de condus 2 km drept inainte pana la hotel.